FOMC Minuten an Deck, Dinge zu suchen

Geheime Antwoorden op FOMC Minuten een Dek, Dinge Zu Suchen Geïdentificeerd

Als Je Leest Niets Anders Vandaag, het Lezen van Dit Rapport op FOMC Minuten een Dek, Dinge Zu Suchen

De Fed is een erkenning van de kracht van de economie en blijven van de kans op verdere renteverhogingen. Het lijkt erop dat de Fed in totaal is leunend in de richting van verdere aanscherping. In het algemeen is de Fed volgt de markten. Het verwacht langzamer H2 groei gestopt korte cementeren twee renteverhogingen. Aan de andere kant van de industriële productie-beat verwachtingen in April, en de beter dan verwachte Philly Fed en Empire State indices wijzen op een stevige groei in de productie.

FOMC Notulen van een Dek, Dinge Zu Suchen: Niet Langer een Mysterie

U kunt meer groei in de hoeveelheid afwachting van de budgettaire stimuleringsmaatregelen, maar ook is er grotere risico ‚ s afkomstig van de handel betreft. Het is een deel van de daling die we gezien hebben de afgelopen dagen in verband met de onrust die we hebben gezien in Washington. Als de dollar van de recente stijging veroorzaakt een mini-paniek in de opkomende markt activa, zonder echte besmetting in ontwikkelde activa (nog), een pullback in de munt zou veel ontvangen door beleggers.

Top FOMC Minuten een Dek, Dinge Zu Suchen Keuzes

Er is veel discussie in de markt over wat de neutrale beleid tarief is op de Fed. Het percentage van de aandelen boven hun 200-daags voortschrijdend gemiddelde afgleden en sloot de week in de buurt van 54% weer, als deze maatregel is nog steeds de één dat betrekking heeft op de Gorilla het meest. Het houdt een September renteverhoging in het spel en laat de deur open in December, dat is een groot vraagteken.